Prognoza meteo 3 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii anunță și pentru ziua de azi temperaturi mai mari decât normalul perioadei și precipitații normale în mai toate zonele din țară.

Valorile termice sunt mai ridicate decât cele specifice perioadei în care ne aflăm

Antena 1

Valorile termice sunt mai ridicate decât cele specifice perioadei în care ne aflăm, cu temperaturi mai ridicate în zonele din sud-estul țării.

În București se anunță cer înnorat și ploaie în prima parte a zilei, iar pe timpul zilei și spre seară cerul va rămâne mohorât. Maxima zilei este anunțată în jurul valorii de 10 grade, iar minima se va înregistra pe timpul nopții și va ajunge până la 6 grade.

Și în Brașov ploile își vor face simțită prezența. Ploaia se va instala de dimineață, iar în cazul acestei regiuni nu se va opri nici seara. Temperatura maximă va ajunge până la valoarea de 8 grade, iar cea minimă va fi de 4 grade Celsius.

În restul teritoriului va ploua slab, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte. La altitudini de peste 1700 de metri vor predomina ninsorile, mai ales în masivele sudice și se vor acumula cantități însemnate de apă.

Vântul va sufla tare mai ales în prima parte a zilei, cu intensificări în sudul Banatului și trecător în celelalte regiuni ale țării.

Dimineața și noaptea, în zonele joase și de deal se va forma ceața.

Luni vremea va continua să fie deosebit de caldă pentru această perioadă, iar ploile vor cuprinde toate regiunile. Ziua va ploua în special în jumătatea de sud-vest a ţării, apoi şi în restul teritoriului şi local se vor cumula cantităţi de apă însemnate.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri