Antena Căutare

Prognoza Meteo, 3 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Luni, 3 mai 2021, vremea se răcește astăzi prin Ardeal și nordul Moldovei, iar prind sud și vest temperaturile se vor menține ridicate.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Luni, 3 mai 2021, vremea se răcește astăzi prin Ardeal și nordul Moldovei, iar prind sud și vest temperaturile se vor menține ridicate. | Profimedia

Astăzi se răcește în zona Ardealului și prin nordul Moldovei, deci centrul, vestul și nordul țării, acolo unde temperaturile sunt mici pentru această perioadă a anului. Și prin sud, sud-est se mai răcește, iar vremea nu va mai fi ca în ziua anterioară.

Temperaturile maxime vor ajunge la 25-26 de grade Celsius, însă mâine răcirea cuprinde și jumătatea sudică a țării. Se vor înregistra averse pe spații mici, mai exact în Maramureș, Transilvania, Moldova, Bărăgan, Dobrogea, iar în sud-est polile vor fi însoțite de tunete și fulgere.

Prin vestul și sud-vestul țării predomină vremea frumoasă. În nord-vest maximele vor atinge 13-14 grade Celsius, iar în zona de sud se vor încadra între 25-26 de grade Celsius.

Se vor înregistra 14 grade Celsius în Baia Mare, 15 grade Celsius în M. Ciuc, 16 grade Celsius în Cluj-Napoca și Suceava, 17 grade Celsius în Oradea și Sibiu, 18 grade Celsius în Timișoara și Brașov, 19 grade Celsius în Iași, 22 de grade Celsius în Drobeta și Craiova, 23 de grade Celsius în Galați, 24 de grade Celsius în Constanța, iar în București mercurul din termometre va urca până la 26 de grade Celsius.

Mâine e senin în aproape toată țara, iar miercuri temperaturile vor crește, mai puțin în zonele montane, unde își vor face apariția precipitațiile, dar în cantități reduse.

Vremea în București, de 3 Mai

În București vremea se menține frumoasă, chiar dacă nu este la fel de cald ca în ziua precedentă. Soarele își va face apariția pe cer, iar vântul va avea unele intensificări. La noapte s vor înregistra 9 grade Celsius, iar pe timpul zilei maxima se va încadra între 25-26 de grade Celsius.

Mâine se vor înregistra 21 de grade Celsius, vremea se mai răcește, însă miercuri temperaturile vor fi în creștere și se vor înregistra 24 de grade Celsius.

Temperaturile maxime 3 mai din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 14 grade

Suceava – 16 grade

Oradea – 17 grade

Iași – 19 grade

Miercurea Ciuc –15 grade

Cluj-Napoca – 16 grade

Timișoara – 18 grade

Sibiu – 17 grade

Brașov – 18 grade

Galați – 23 grade

Craiova – 22 grade

București – 26 grade

Constanța – 24 grade

Cum va fi vremea la mare, de 3 Mai

La munte temperaturile scad față de ziua precedentă, precipitațiile își vor face apariția în cantități reduse. La altitutinile de peste 1500 m este posibil să avem ploi mixte, iar vântul să aibă unele intensificări.

Se vor înregistra 10 grade Cesius în Stâna de Vale, 11 grade Celsius în Sinaia, 8 grade Celsius în Păltiniș și 4 grade Celsius în Ceahlău Toaca.

Cum va fi vremea la munte, de 3 Mai

Pe la mare astăzi vremea este de vară, temperaturile ajungând la 23-14 de grade Celsius. În schimb, apa mării este rece și sunt posibile averse însoțite de descărcări electrice.

În Mamaia se vor înregistra 23 de grade Celsius, 24 de grade Celsius în Costinești, 24 de grade Celsius în Neptun și 24 de grade Celsius în Vama Veche.

Vremea în noaptea de Înviere. Ploi, vânt și descărcări electrice în Bucureşti şi în restul ţării... Prognoza meteo pentru luna mai. În ce zone va fi mai frig decât normalul perioadei și cât va ploua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x