Prognoza Meteo, 30 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 30 iulie 2021, vremea se menține în continuare deosebit de caldă în toate regiunile țării, în mod special în partea de sud și sud-vest.

Vineri, 30 iulie 2021, vremea se menține în continuare deosebit de caldă în toate regiunile țării, în mod special în partea de sud și sud-vest.

Profimedia

Sudul și sud-vestul țării e află până pe data de 1 august sub avetizare cod portocaliu de temperaturi foarte ridicate. Se pot înregistra temperaturi de până la 40 de grade Celsius.

Astăzi, exceptând zona de nord a Moldovei, litoralul, posibil Delta Dunării, unde avem în general temperaturi sub 30 de grade, temperaturile vor începe de la 31 - 32 de grade Celsius în celelalte regiuni ale țării și se vor opri la 39 - 40 de grade Celsius.

Pe la deal și munte este posibil să apară nori ce pot fi însoțiți de averse, tunete, fulgere și intensificări ale vântului, însă după orele prânzului. Toate aceste fenomene se vor semnala pe arii restrânse.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Muntenia

În Muntenia vom avea parte de soare toată ziua și de disconfort termic deosebit de accentuat. Se vor înregistra 34 de grade Celsius în Târgoviște și Buzău, 35 grade Celsius în Pitești, Ploiești și Brăila, 36 grade Celsius în Slobozia, 37 grade Celsius în Alexandria, București și Călărași, iar 38 grade Celsius în Giurgiu.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Oltenia

Și în Oltenia temperaturile se mențin foarte ridicate, însă spre seară este posibil să se adune norii și să apară precipitații însoțite de descărcări electrice și vânt. Valorile termice vor atinge 36 de grade Celsius în Rm. Vâlcea, 37 grade Celsius în Slatina și Târgu-Jiu, 38 de grade Celsius în Craiova, iar 39 grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Banat

În Banat șansele de ploaie sunt foarte scăzute. Vom avea 35 de grade Celsius în Reșița, 36 de grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Crișana

În Crișana vremea se menține caniculară. Așadar, se vor înregistra 35 de grade Celsius în Oradea și 36 grade Celsius în Arad.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Maramureș

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

În Maramureș avem un aer un pic mai respirabil. Aversele apar în spații foarte mici, în zona înalte în cea de-a doua parte a zilei. Termometrele vor indica 32 grade Celsius în Sighetu Mm, 33 grade Celsius în Baia Mare, iar 34 grade Celsius în Satu Mare.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Transilvania

În Transilvania atmosfera rămâne încinsă, disconfortul termic este sporit. O să fie soare în aproape toate județele, însă seara este posibil să apară precipitații în zonele montane și submontane. Se vor înregistra 31 grade Celsius în M.Ciuc și Cluj-Napoca, 32 grade Celsius în Sf. Gheorghe, Brașov, Zalău și Bistrița, 33 grade Celsius în Târgu-Mureș și Sibiu, 35 grade Celsius în Alba Iulia și Deva.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Moldova

Temperaturile ridicate își fac simțită prezența și în Moldova. Mercurul din termometre va urca până la 29 grade Celsius în Suceava, 30 grade Celsius în Piatra Neamț, 31 grade Celsius în Botoșani, 32 grade Celsius în Iași, 33 grade Celsius în Vaslui și Bacău, iar 35 grade Celsius în Focșani și Galați.

Prognoza Meteo, 30 iulie 2021, Dobrogea

În Dobrogea se anunță încă o zi de foc, temperaturile sunt mari. Așadar, valorile termice vor atinge 28 grade Celsius în Sulina, 30 grade Celsius în Constanța, 34 grade Celsius în Tulcea, iar 35 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza meteo 30 iulie 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 33 grade

Oradea – 35 grade

Suceava – 29 grade

Cluj Napoca – 31 grade

Miercurea Ciuc – 31 grade

Iași – 32 grade

Timișoara – 36 grade

Sibiu – 33 grade

Brașov – 32 grade

Galați – 35 grade

Craiova – 38 grade

București – 37 grade

Constanța – 30 grade

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri