Antena Căutare

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie. Vreme deosebit de rece în toata țara! Zonele în care este frig de crapă pietrele!

Meteorologii anunță vreme rece în toata țara, pentru joi, 5 decembrie 2019. Cerul va fi mai mai mult senin, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie. Vreme deosebit de rece în toata țara! Zonele în care este frig de crapă pietrele!
Ilustrație.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între -1 și 6 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 grade și 3 grade Celsius, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala și ceață.

În Maramureș, în ciuda unui cer senin, temperaturile vor fi mai mici decât cele normale pentru această dată. Maximele se vor încadra între doar un grad în Satu Mare și 4 grade în Baia Mare.

În Crișana vom avea soare cât cuprinde, dar vremea se va menține rece. Maximele termice vor fi cuprinse între 3 grade la Oradea și 5 grade la Arad.

În Banat vom avea un cer senin, vânt slab și temperature appropriate de normalul perioadei. Maximele se vor încadra între 6 grade în Timișoara și 8 grade în Reșița.

Soarele își va face simțită prezența din plin și în Oltenia, dar temperaturiole vor rămâne sub cele normale la această dată. Se vor înregistra 4 garde Celsius în Craiova și Slatina și 6 grade în Târgu Jiu.

În Transilvania vremea va fi foarte rece astăzi, în ciuda soarelui strălucitor. Maximele termice nu vor depăși 0 grade în Cluj și 3-4 grade în Sibiu și Brașov.

În Moldova, meteorologii anunță vreme cu cer senin și temperaturi mici. Maximele vor atinge doar 4-5 grade în Focșani și Galați și 6 grade în Suceava, Botoșani și Piatra Neamț.

În Dobrogea vom avea soare, vânt slab și temperature ce vor ajunge până la 5 grade în Constanța și 6 grade în Tulcea,

În Muntenia, după o noapte foarte rece, astăzi ne vom bucura de soare și temperaturi apropiate de normalul perioadei. Se vor înregistra la 4-5 grade în Slobozia, Brăila și 6 grade în Pitești, Giurgiu.

În București vom avea cer senin și o maximă termică de 6-7 grade.

Organizația Meteorologică Mondială, anunț terifiant. Este prima oară când se întâmplă asta, în istorie! „Se caută măsuri... România, lovită de ger, ninsori și viscol! Zonele în care condițiile meteo vor fi cumplite, în următoarele zile! „Se ext...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x