Antena Căutare

Prognoza meteo 5 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Pentru această perioadă vrema este neobișnuit de caldă.

meteo Galerie
Prognoza meteo 5 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Deși vremea nu mai e la fel de caldă ca ieri, maxima de astăzi la nivel national va atinge 14 – 16 grade Celsius, în zona Banatului și în vestul Olteniei.

În sud-vestul țării, meteorologii anunță astăzi temperature de până la 16 grade Celsius. Cel mai rău se răcește în nordul Moldovei astăzi, unde chiar va începe să ningă.

De la 14 grade înregistrate ieri, astăzi în Moldova se vor înregistra maxim 2 grade Celsius. Duminică în această parte a țării se vor înregistra din nou temperature negative, în jurul valorii de -5 - -6 grade Celsius.

Astăzi avem temperaturi în scădere în mare parte din țară, dar valorile se apropie de normalul perioadei. În jumătatea de nord a Moldovei, temperaturile revin la normalul termic al perioadei. În cursul după-amiazei este posibil să apară și ploile prin Bihor, în zona Maramureșului și, de asemenea, în nordul Transilvaniei.

În jumătatea de nord a Moldovei și în zona montană, astăzi va ninge, pentru că se răcește simțitor față de ieri. În Muntenia, maxima de astăzi va atinge 12 grade, cerul va avea înnorări temporare, iar șansele de ploaie sunt reduse.

În Oltenia, cerul va fi temporar noros, temperaturile vor fi extrem de ridicate pentru această perioadă, atingând astăzi până la 14 grade. În Banat, mercurul din termometre va urca astăzi până la 14 – 15 grade Celsius, cu un cer pațial înnorat.

Pentru Crișana, meteorologii anunță ploi doar pe jumătatea de nord a regiunii, în a doua parte a zilei, în timp ce în sud vremea va fi mai caldp și se vor înregistra 14 grade Celsius.

În Maramureș, temperaturile mai scad față de ieri, astăzi se vor înregistra în jur de 7 grade, iar spre după-amiază se anunță precipitații sub formă de ploaie.

În Transilvania, maxima zilei va atinge 12 grade Celsius și apar ploi în a doua parte a zilei doar în partea de nord a regiunii. În Moldova se răcește simțitor, maxima zilei atingând undeva la 7 grade. În Dobrogea, vrema va fi cât de cât frumoasă, deși se înregistrează și aici o răcire.

În capitală, maxima zilei va atinge astăzi 10 grade, cu un cer temporar noros.

Temperaturile maxime de astăzi, 5 februarie 2021, în cele mai mari orașe ale țării

Suceava – 2 grade Celsius

Baia Mare – 7 grade Celsius

Oradea – 8 grade Celsius

Cluj-Napoca – 7 grade Celsius

Miercurea Ciuc – 7 grade Celsius

Iași – 4 grade Celsius

Timișoara – 14 grade Celsius

Sibiu – 11 grade Celsius

Brașov – 9 grade Celsius

Galați – 7 grade Celsius

Drobeta – 14 grade Celsius

Craiova – 13 grade Celsius

București – 10 grade Celsius

Constanța – 7 grade Celsius

Prognoza meteo 6 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Vremea pentru următoarele patru săptămâni. Ce au anunțat meteorologii pentru începutul lunii martie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x