Antena Căutare

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Moș Nicolae a adus ceva mai multă căldură! Unde cresc temperaturile și unde va fi nevoie de umbrele!

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Moș Nicolae a adus ceva mai multă căldură în unele regiuni din țară., dar și ploi în unele regiuni ale țării.

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Moș Nicolae a adus ceva mai multă căldură! Unde cresc temperaturile și unde va fi nevoie de umbrele!
Ilustrație.

Meteorologii anunță vreme rece în toata țara. Cerul va fi variabil și cu înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Moș Nicolae a adus și valori termice în creștere față de intervalul precedent. Vremea se va menține rece mai ales în primele ore ale zilei, iar cerul va fi variabil și cu înnorări noaptea, în vest, nord-vest și sud-vest, unde izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala și ceață, în zonele joase de relief.

În Maramureș, ne așteaptă o zi cu cer variabil și temperature în ușoară creștere față de zilele precedente. Maximele de astăzi se vor încadra între 4 grade în Satu Mare și 6 grade în Baia Mare.

În Muntenia, dacă nu luăm în calcul condișiile de ceață, vom avea o zi de iarnă frumoasă, cu cer mai mult senin și temperature normale pentru această perioadă din an.

În București, cerul va fi variabil spre senin, iar temperature maximă va ajunge până la 8-9 grade.

Pentru mai multe detalii despre prognoza pmeteo pentru vineri, 6 decembrie 2019, urmăriți clipul de mai jos din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

România, lovită de ger, ninsori și viscol! Zonele în care condițiile meteo vor fi cumplite, în următoarele zile! „Se ext... Vremea se schimbă radical! România, afectată de un fenomen meteo straniu! Ce explicație au meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x