Prognoza Meteo, 7 octombrie 2020. Meteorologii anunță cer noros și ploi

Mijlocul acestei săptămâni ne aduce averse și fenomene electrice în partea de sud, în centru și în est, dar și la munte.

Prognoza Meteo, 7 octombrie 2020. Meteorologii anunță cer noros și ploi

profimedia

Noaptea ploile vor cuprinde jumătatea de vest a țării. Aversele vor fi moderate cantitativ în Maramureș, Dobrogea și în masivele nordice. În schimb, valorile termice vor fi în scădere în toate regiunile. Maxima nu va mai depăși 27 de grade pe undeva prin Muntenia.

În Maramureș, cerul va fi parțial noros, vor mai fi și ceva ploi, se va arăta și soarele timid printre nori, iar maxima zilei va atinge 21 de grade.

Pentru Crișana meteorologii anunță cer noros și ploi, iar temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, astfel că maximele vor ajunge la 21 de grade Celsius.

Vreme mohorâtă se anunță astăzi și în Banat. Ploile vor pune stăpânire pe întreaga regiune, iar valorile termice nu vor depăși 22 – 23 de grade Celsius.

În Oltenia cerul va fi mai mult noros, va ploua, dar este posibil să vedem și ceva raze de soare prin estul regiunii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 24 grade Celsius.

În Transilvania, chiar dacă soarele se va arăta prin est și cnetru, vremea va rămâne închisă, norii fiind cei ce vor domina cerul. Vântul va mai avea unele intensificări, iar precipitațiile vor fi mai mult în partea de vest a regiunii.

Pentru Moldova, meteorologii anunță vreme variată, cu ploi prin nord și cer parțial noros în rest. În Dobrogea, cerul va fi varabil în cea mai mare parte a regiunii, ploi anunțându-se doar în est.

Vreme variată se anunță astăzi și în Muntenia. Dacă în prima parte a zilei vom avea parte de razele soarelui, în cea de-a doua parte a zilei se vor aduna norii și vor aduce precipitații în nordul, centrul și sudul regiunii.

În capitală, cerul va fi mai mult acoperit de nori și vor avea loc descărcări electrice, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius. Zilele următoare aduc cer noros, precipitații și o scădere accentuată a temperaturilor.

Ultimele știri