Căutare Live

Avertizare meteo București 27 martie 2019. Vânt puternic și ploi! Cum va fi vremea azi

Prognoza meteo București. Avertizare ANM de ultima oră în Capitală: vânt puternic, temperaturi scăzute. Prognoza meteo specială pentru Municipiul București intră în vigoare, miercuri, 27 martie 2019.

Vremea Bucuresti 27 martie alerta meteo

Prognoza meteo București. Avertizare ANM de ultima oră în Capitală: vânt puternic, temperaturi scăzute. Prognoza meteo specială pentru Municipiul București intră în vigoare, miercuri, 27 martie 2019.

Vremea București 27 martie 2019

ANM a emis prognoza meteo specială pentru Municipiul București, valabilă în intrevalul 27.03.2019 ORA 06 - 27.03.2019 ORA 20. Prognoza meteo de miercuri anunță că, trecător, cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35...40 km/h. Dimineața temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13...15 grade.

ANM, atenționare meteorologică, 27 martie 2019

Nu doar Capitala se află sub avertizare meteorologică, miercuri. Prognoza meteo indică faptul că în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55...75 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, local, la altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu viteze de 80...100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

De asemenea, temporar, vântul va avea intensificări și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse, cu viteze de până la 45...55 km/h. În jumătatea de nord a Moldovei trecător vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare și condiții de polei.

Meteo 27 martie 2019. România, sub atenționare meteorologică de vreme rea... Cod galben de vânt puternic în 15 județe, viscol la munte. Vântul atinge 100 km/h...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri