Antena Căutare

Prognoza meteo. Ploi însoțite de descărcări electrice în București până luni

Prognoza meteo București. Meteorologii ANM (Administrația Națională de Meteorologie) au anunțat vreme cu ploi întervalul 11 - 15 aprilie 2019. Aversele pot fi însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo. Ploi însoțite de descărcări electrice în București până luni
prognoza meteo speciala Bucuresti

Prognoza meteo București. Meteorologii ANM (Administrația Națională de Meteorologie) au anunțat vreme cu ploi întervalul 11 - 15 aprilie 2019. Aversele pot fi însoțite de descărcări electrice.

ANM a emis prognoza meteo specială pentru Municipiul București. În perioada 11.04.2019 ora 15 - 15.04.2019 ora 10, vor fi intervale de timp în care va ploua, temporar moderat cantitativ. Ploile vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi de 13...18 grade, iar cele minime de 6...9 grade, anunță meteorologii.

Ploi se vor semnala și în restul regiunilor.

Vremea în weekend în București

Vremea în weekend anunță ploi în cantități însemnate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Sâmbătă, Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 12 și 7 grade Celsius, iar vântul va sufla cu putere - 22 km/h dinspre E (rafale de 47 km/h) și 49 km pe oră. Cantitățile de apă pe timpul nopții vor atinge 47 km/h.

Duminică, temperaturile mai scad cu un grad, maximele și minimele termice se vor încadra între 11°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 50 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul nopții, rafalele ating de 48 km/h. Cantitate precipitații ating 12 L/m. Ploile vor continua și săptămâna viitoare.

Prognoza meteo România, 11 aprilie 2019

Vremea de joi va avea o instabilitate atmosferică. Aceasta se va menține la cote relativ ridicate în cea mai mare parte a țării. Local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice, însă cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte, în sudul Banatului și în nordul Olteniei și al Munteniei urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla slab în aproape toate zonele țării, cu excepția Bărăganului, unde acesta va fi slab până la moderat. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, 15-20 de grade în Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Meteo 11 aprilie 2019. Vreme instabilă în toată țara... Prognoza meteo 11 aprilie. Avertizări ANM: Cod Galben de vânt puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x