Antena Căutare

Prognoza meteo. Cât mai ține căldura în România și unde încep ploile! Cum va fi vremea duminică, în ziua alegerilor prezidențiale

Vremea va continua să fie deosebit de caldă în România, chiar dacă duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, şi luni se va înregistra o uşoară scădere a temperaturilor. De marţi, temperaturile vor creşte din nou peste normalul perioadei. În unele zone sunt anunțate ploi.

Prognoza meteo. Cât mai ține căldura în România și unde încep ploile! Cum va fi vremea duminică, în ziua alegerilor prezidențiale
Prognoza meteo. (Ilustrație). | Hepta

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi se va menţine caldă, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi doar izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse şi în Banat, Moldova şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime, în general, între 4 şi 14 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, vremea se va menţine mai caldă în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil până spre orele serii, apoi se va înnora treptat în cea mai mare parte a ţării. Se vor semnala ploi de scurtă durată, ziua în sud-vest, iar noaptea pe arii relativ extinse şi în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Banat şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Va ploua în partea de vest a țării

Nu la fel de cald este peste tot în ţară. În partea de vest, sud vest, nord-vest ploua, va mai plouă astfel încât temperaturile sunt mai scăzute. Dar chiar şi acestea sunt mult peste media climatologică a temperaturilor de început de lună noiembrie.

Potrivit meteorologilor, un astfel de episod de temperaturi ridicate a fost înregistrat şi anul trecut, în luna noiembrie, în special în partea de vest a ţării, astfel că o toamnă caldă nu este chiar neobişnuită pentru ţara noastră.

Alertă de importanță maximă de la meteorologi! Ce se întâmplă cu vremea, în următoarele ore! Localitățile afectate... Vremea 11 noiembrei 2019. Temperaturile scad în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x