Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Toamnă cu temperaturi caniculare. Ce au anunțat meteorologii pentru primele două săptămâni ale lunii septembrie

Toamna va debuta cu temperaturi caniculare, în aproape toate regiunile țării. ANM a actualizat prognoza meteo pentru perioada 17 august - 14 septembrie.

Toamnă cu temperaturi caniculare. Ce au anunțat meteorologii pentru primele două săptămâni ale lunii septembrie

Profimedia

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 17 - 24 august

În a treia săptămână a lunii august, meteorologii anunță valori termice uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile nord-estice şi local în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Potrivit ANM, regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nordvestice, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 24 - 31 august

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 31 august - 7 septembrie

Potrivit ANM, în prima săptămână a lunii septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 7 - 14 septembrie

În acest interval, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor excedentare în regiunile intracarpatice.

Recomandari