Antena Căutare

Prognoza meteo de la ANM. Temperaturi de vară până la finalul lunii septembrie

Vremea se călduroasă în următoarele săptămâni, în unele zone fiind temperaturi chiar peste media perioadei, conform prognozei meteorologilor pentru toată luna septembrie. Vom avea zile de vară, spun meteorologii, în cele mai multe regiuni.

Vremea se călduroasă în următoarele săptămâni, în unele zone fiind temperaturi chiar peste media perioadei, conform prognozei meteorologilor pentru toată luna septembrie. Vom avea zile de vară, spun meteorologii, în cele mai multe regiuni.

Banat

În prima săptămâna, vreme va fi caldă, în jur de 28 de grade până pe 14 septembrie. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni, când se va ajunge la o medie de 24...25 de grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor, izolat însemnate cantitativ va fi ridicată în intervalele 9-10 și 14-17 septembrie.

Crișana

Vreme va fi caldă în prima săptămâna, temperaturile crescând de la 26 de grade, în primele două zile, spre 28 de grade în dată de 11 septembrie, urmând că până în 14 septembrie să oscileze în jurul a 27 de grade. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va fi în scădere, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni de prognoza, când se va ajunge la o medie în jur de 24 de grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor, izolat însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalele 9-10, 12-13 și 14-17 septembrie.

Dobrogea

Vremea va fi caldă în primele șase zile, cu o medie a temperaturilor maxime de 27 de grade, după care în intervalul 15-17 septembrie se va răcori, astfel că media va scădea spre 19 grade. Ulterior, până pe 22 septembrie, valorile termice diurne vor crește ușor și treptat, în medie, spre 23 de grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 14-17 septembrie.

Muntenia

În prima săptămâna, vreme va fi caldă, astfel încât, cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 29 de grade până în dată de 14 septembrie. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni, când se va ajunge la o medie de 25...26 de grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, izolat însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 16-17 septembrie.

Oltenia

În prima săptămâna, vremea va fi caldă, astfel încât, cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 28 de grade până în dată de 14 septembrie. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni, când se va ajunge la o medie de 25...26 de grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 15-17 septembrie.

La munte

Regimul termic va marca o scădere în intervalul 15-17 septembrie, dar până atunci media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 17 grade. În intervalul 18-22 septembrie se estimează o creștere treptată a acestei medii spre 14 grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, local însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 14-18 septembrie.

În prima săptămâna, vremea va fi caldă, astfel încât, cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 27 de grade până pe 14 septembrie. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni, când se va ajunge la o medie în jurul a 22 de grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 14-17 septembrie.

Maramureș

În prima săptămâna va fi mai cald decât în mod obișnuit - 27 de grade. În cea de a două săptămâna, după o răcire în intervalul 15-17 septembrie se vor înregistra temperaturi maxime, în medie la nivelul regiunii, de 22...23 de grade, valori apropiate de cele normale.

Probabilitatea de apariție a ploilor, izolat însemnate cantitativ va fi ridicată în intervalele 9-10 și 14-17 septembrie.

Moldova

În prima săptămâna, vreme va fi caldă, astfel încât, cu mici variații, media maximelor se va menține în jurul valorii de 27 de grade până în dată de 14 septembrie. În 15 și 16 septembrie va fi o răcire, astfel că media maximelor va scădea, apoi va crește ușor și treptat până la sfârșitul celei de a două săptămâni, când se va ajunge la o medie regională de 22 de grade.

Probabilitatea pentru apariția ploilor, în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 14-18 septembrie.

Vremea 11 septembrie 2019. Toamnă cu temperaturi de vară... Vremea 16 - 22 septembrie. Temperaturi total neașteptate în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x