Antena Căutare

ANM: Va fi exagerat de cald în weekend. Cum va fi vremea în perioada 12-14 octombrie

Mult soare şi temperaturi peste 25 de grade Celsius, este prognoza meteo anunţată de meteorologi pentru acest weekend. Vor fi zile cu vreme frumoasă, mult prea caldă pentru perioada în care ne aflăm, spun meteorologii.

Mult soare şi temperaturi peste 25 de grade Celsius, este prognoza meteo anunţată de meteorologi pentru acest weekend. Vor fi zile cu vreme frumoasă, mult prea caldă pentru perioada în care ne aflăm, spun meteorologii.

La munte, maximele urcă până la valori de 18 grade, în timp ce în celelalte regiuni ale țării nu vom avea mai puțin de 20 în termometre.

În Capitală, soarele va străluci cu putere până duminică, inclusiv, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 23 de grade Celsius. Presiune atmosferică în ușoară creștere, cu intensificări ușoare ale vântului, mai anunță ANM pentru prognoza meteo din weekend.

Avertizare IMEDIATĂ: Cod GALBEN de fenomene meteo EXTREME. Locuitorii din zona vizată trebuie să își ia măsuri de precau... Vestea mult așteptată după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a venit! E din nou sărbătoare la Casa Regală Britanică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x