Antena Căutare

Prognoza meteo în weekend. A venit iarna! Zonele țării afectate de ninsori în următoarele ore

Prognoza meteo în acest weekend anunță vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte și precipitații slabe mixte în zonele joase de relief.

Prognoza meteo în acest weekend anunță vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte și precipitații slabe mixte în zonele joase de relief.

Până duminică, la ora 12.00, vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări.

Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor.

În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).

Alertă meteo pentru București! Zăpezi mari și frig! Ultima prognoză a meteorologilor... Cea mai geroasă iarnă! Temperaturi scăzute, viscol. Prognoza meteo pe o lună 19 noiembrie - 17 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x