Antena Căutare

Prognoza meteo până pe 9 septembrie 2024. Cum va fi vremea în primele zile de toamnă. Anunțul ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Meteorologii au emis o prognoză a vremii pentru finalul lunii august și începutul lui septembrie 2024. Debutul toamnei se anunță a fi mai călduros decât ar fi normal.

Galerie
Prognoza meteo până pe 9 septembrie 2024 | Shutterstock

Meteorologii au făcut o estimare a prognoezei meteo pentru interalul 12 august-9 septembrie 2024. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 2004-2023. Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs, au precizat meteorologii.

Prgognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea la finalul lui august și la începutul lui septembrie

Începutul lui septembrie va avea temperaturi mai ridicate față de normalul perioadei. De asemenea, la finalul lui august temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 12.08.2024 – 19.08.2024

Articolul continuă după reclamă

La jumătatea lui august sunt așteptate temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă.

„Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări”, au anunțat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 19.08.2024 – 26.08.2024

Și la finalul lui august temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

„Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo în săptămâna 26.08.2024 – 02.09.2024

„Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în sudul și sud-vestul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane”, se anunță în estimarea ANM.

Prognoza meteo în săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

Începutul lui septembrie vine cu temperaturi ridicate, spun meteorologii.

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni! Prognoza meteo pentru 5 august-2 septembrie 2024. Vești utile pentru cei cu concedii

„Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în sud-vestul, nord-vestul și nord-estul țării”, au precizat meteorologii, potrivit meteromania.ro.

Citește și: Alertă ANM! Cod portocaliu de caniculă în mai multe regiuni, inclusiv în București. Până când va ține valul de căldură

Vezi cum va fi vremea de mâine în secţiunea de pe observatornews.ro

Alertă ANM! Cod portocaliu de caniculă în mai multe regiuni, inclusiv în București. Până când va ține valul de căldură... Avertizările meteo au fost prelungite până vineri. Temperaturile ajung la 40 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x