Antena Căutare

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în următoarea perioadă și când vin ninsorile

Administratia Natională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoza meteo pe o luna. Afla cum va evolua vremea in urmatoarea perioada si cand vin ninsorile in tara. Vremea pe o luna.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o prognoză meteo pe o lună. Află cum va evolua vremea în următoarea perioadă și când vin ninsorile în țară. Vremea pe o lună.

Prognoza meteo 10 - 17 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

Vin ninsori puternice! ANM a actualizat vremea pe 2 săptămâni 10-23 decembrie

Prognoza meteo 17 - 24 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii țări, iar abaterea termică va fi mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord- vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 24 - 31 decembrie 2018

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Află cum va fi vremea de Crăciun și Revelion 2019

Prognoza meteo 31 decembrie 2018 - 7 ianuarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

ANM a actualizat prognoza: Vremea rea cuprinde toată ţara, iar ninsorile revin în forță de miercuri... Se strică vremea din nou, nu glumă! Orașul din România în care ninge de câteva ore! Temperaturile scad drastic miercuri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x