Antena Căutare

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion. ANM a anunțat cum va fi vremea în luna decembrie și de sărbători

Vremea de Crăciun și Revelion. Administrația Nationala de Meteorologie a emis o prognoză pentru următoarele patru săptămâni ale lunii decembrie, insclusiv sărbătorile de iarnă. Iată cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion.
ANM a anunțat cum va fi vremea în luna decembrie și de sărbători | Profimedia

Conform prognozei emise pe patru săptămâni de ANM, temepraturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în luna decembrie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în primele două săptămâni, mai ales în regiunile extracarpatice.

Prognoza mete pentru următoarele patru săptămâni

Săptămâna 7 - 14 decembrie 2020

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a țării, dar mai ales în sud-estul extrem și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Ploile vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea nordică a Olteniei și Munteniei, iar în restul țării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citește și: Ce votăm la alegerile parlamentare 2020. Care e diferenţa dintre un senator şi un deputat

Săptămâna 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion 2020

Citește și: Unde votezi la alegerile parlamentare? Află aici care e secţia de vot din localitatea ta

Săptămâna 21 – 28 decembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citește și: Cum şi unde votezi la alegerile parlamentare 2020. Reguli de pandemie pentru diaspora şi cei aflaţi în carantină

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x