Antena Căutare

Prognoza meteo pentru duminică, 18 noiembrie. Regiunile în care va ninge în următoarele ore

Temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 3 grade Celsius în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și cel mult 7 grade Celsius în Banat și în zona litoralului, fiind posibile ninsori în aproape toată țara.

Temperaturile vor mai crește puțin duminică, față de cele înregistrate sâmbătă, dar în continuare vremea rămâne deosebit de rece, în special în regiunile Extracarpatice. Temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 3 grade Celsius în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și cel mult 7 grade Celsius în Banat și în zona litoralului, fiind posibile ninsori în aproape toată țara.

În Muntenia va fi, de asemenea, vreme rece, cu temperaturi ce vor porni de la 4 grade în Târgoviște și vor ajunge până la cel mult 6 grade în Călărași și în Brăila. Spre seară, se întorc precipitații și vor fi ninsori în mare parte a regiunii.

În Oltenia vor fi temperaturi ce pornesc de la 3 grade Celsius în Craiova și ajung până la 6 grade în Târgu-Jiu și la Râmnicu Vâlcea. Cerul se va menține noros pe toată durata zilei, iar în cea de-a doua parte a zilei se așteaptă ninsori.

În Banat vor fi în jur de 6-7 grade la amiază. Deși nu sunt anunțate deocamdată precipitații în această zonă, și jumătatea vestică a țării va intra sub aaria precipitațiilor la început de săptămână.

În Crișana vor fi temperaturi de 6 grade, la Oradea, și 7 grade, în Arad. Este posibil să iasă soarele trecător, dar, în general, va fi o atmosferă închisă.

În Maramureș temperaturile vor ajunge până la 6 grade în Satu Mare, iar în Baia Mare și Sighetu Marmației, la 7 grade Celsius. Spre seară sunt posibile ninsori și în această regiune.

În Transilvania vor fi temperaturi cuprinse între 3 grade în estul regiunii și cel mult 7 grade la Deva, în Alba Iulia, în timp ce în Târgu Mureș vor fi 6 grade, iar la Brașov va fi o maximă de 4 grade.

Va mai continua să ningă, în special în munții Banatului și în Carpații Orientali, urmând ca spre seară să fie ninsori în cam întreaga regiune.

În Moldova sunt așteptate temperaturi de până la 3 grade la Suceava și până la 6 grade în Bacău și Focșani.

În Dobrogea sunt așteptate ploi – această regiune este cam singura în care nu sunt anunțate ninsori.

Mai multe detalii despre prognoza meteo pentru duminică sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Fenomen meteorologic alarmant în România! Vremea o ia razna în țară. Ninsori și ger, în următoarele zile... Vremea 18 noiembrie. Ninsori și ger! Temperaturi minime de minus 15 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x