Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Prognoza meteo pentru luna septembrie. Unde se prelungește vara și zonele în care toamna își intră în drepturi, în următoarele zile

Prognoza meteo pentru luna septembrie anunță valori temice mai ridicate decât cele specific intervalului, în anumite regiuni ale țării, potrivit meteorologilor.     

Prognoza meteo pentru luna septembrie anunță valori temice mai ridicate decât cele specific intervalului, în anumite regiuni ale țării, potrivit meteorologilor.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile sudice, estice şi sud-estice. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 09.09.2019 – 16.09.2019

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei în estul şi sud-estul ţării, iar în rest vor fi uşor excedentare. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în regiunile vestice şi nord-vestice dar şi uşor deficitar în regiunile sudice. În restul teritoriului, cantităţile de apă vor fi apropiate de cele normale ale intervalului.

Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.