Antena Căutare

Se întoarce gerul! Prognoza meteo pentru perioada 18-24 februarie. Cum va fi vremea săptămâna următoare

Urmează o săptămână a extremelor, în ceea ce priveşte condiţiile meteo în perioada 18-24 februarie, anunță meteorologii. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de la vreme frumoasă şi relativ caldă, cu maxime de 12 grade Celsius vom trece din nou la vreme de iarnă.

Urmează o săptămână a extremelor, în ceea ce priveşte condiţiile meteo în perioada 18-24 februarie, anunță meteorologii. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de la vreme frumoasă şi relativ caldă, cu maxime de 12 grade Celsius vom trece din nou la vreme de iarnă.

Spre finalul săptămânii vremea se răcește considerabil în toată țara, astfel că temperaturile vor scădea și cu zece grade Celsius.

Se anunţă şi câteva ploi răzlețe în Munteania, dar și ninsori în zonele înalte de munte. Weekendul aduce ger, căci temperaturile scad brusc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

În București, de joi va începe să plouă, iar vineri maximele termice nu vor depăși cinci grade Celsius, urmând ca sâmbătă și duminică, maximele să nu sară de două grade la amiază.

ANM: Temperaturi neobişnuit de mari pentru această perioadă. Au fost 18 grade în est!... Alertă meteo cod galben de vreme rea! Prognoza meteo 18 februarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x