Prognoza meteo, pentru următoarele patru săptămâni. Când scăpăm de ploi și unde va fi frig pentru această perioadă

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni indică temperaturi normale pentru această perioadă de vară. Însă, în ultima perioadă a intervalului, vremea se poate răci, în special în nordul țării. Românii nu vor scăpa, însă, de ploi.

Prognoza meteo, pentru următoarele patru săptămâni. Când scăpăm de ploi și unde va fi frig pentru această perioadă

Până la finalul acestei săptămâni, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în sudul și sud-vestul țării, dar și ușor mai ridicate în regiunile nordice.

În regiunile sud-estice si în extremitatea de sud a țării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În restul teritoriului cantitățile de apă, vor fi excedentare.

Prognoza meteo pentru perioada 29 iunie – 6 iulie

În perioada 29 iunie – 6 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru perioada 6 - 13 iulie

În săptămâna 6 – 13 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, dar mai ales în extremitatea de nord-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nordice dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru perioada 13 - 20 iulie

În săptămâna 13 – 20 iulie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte de cât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Ultimele știri