Căutare Live

Prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în România

Florinela Georgescu, director Meteorologie Aplicată în cadrul ANM, spune cum va fi vremea în weekend-ul 7-8 noiembrie.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020. Cum va fi vremea în România

Profimedia

Temperaturile sunt normale pentru perioada aceasta, cu vreme în general frumoasă pentru luna noiembrie.

Vremea se menține în limitele normale acestei perioade, dar totuși frigul nu stă deoparte. În majoritatea regiunilor ploile vor lipsi, iar maximele se vor situa între 13 și 14 grade. În Oltenia și sud-vestul Munteniei, temperaturile vor ajunge chiar și până la 14-15 grade. La munte, acestea vor ajunge până la 6 și 8 grade. În zonele de deal se va resimți o ușoară încălzire pentru că în zonele mai înalte cerul va fi mai degajat, iar în zonele depresionale și de câmpie ceața va apărea seara și dimineața alături de temperaturi mai scăzute.

În registrul termic nu se produce nici o schimbare în ziua de duminică . Temperaturile rămân aproximativ la aceleași valori în acest weekend. Ziua de 7 noiembrie se încheie fără precipitații în țară și cu o vreme frumoasă.

În Capitală vremea va fi frumoasă în weekend. Ceața va apărea dimineața, dar și seara, iar vizibilitatea va fi redusă. Maximele se vor situa între 12-14 grade Celsius.

Meteo din bătrâni pentru luna noiembrie. Cum arată prognoza făcută de Mihai Voropchievici... Prognoză meteo 7 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri