Antena Căutare

Vremea o ia razna înainte de Paște: zapadă de câțiva metri și viscol!

Cu trei săptămâni înainte de Paşte, zăpada mieilor a adus fulgi mari la munte. La vârful Omu, troienele ajung şi la trei metri, iar de pe creste se prăvălesc munţi de zăpadă! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare?Vremea pare să o ia razna în perioada următoare și meteorologii au anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm! Ce anunță prognoza meteo, deși mai e puțin până la Paște?

Vremea pare să o ia razna în perioada următoare și meteorologii au anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm! Ce anunță prognoza meteo, deși mai e puțin până la Paște?

Cu trei săptămâni înainte de Paşte, zăpada mieilor a adus fulgi mari la munte. La vârful Omu, troienele ajung şi la trei metri, iar de pe creste se prăvălesc munţi de zăpadă! Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare?

Turiştii sunt avertizaţi să nu pornească în drumeţii pe o asemenea vreme. Cei care sunt acum la Sinaia înfruntă ploaia rece şi temperaturi de doar 5 grade Celsius. Este o vreme nefirească chiar și pentru zona de munte!

La la 2.000 de metri, la Vârful Omu şi pe platoul Bucegi, peisajul e autentic de iarnă. Ninge, bate vântul şi e ceaţă. Troienele au câţiva metri.

Pe crestele montane, vizibilitatea este scăzută, mai exact sub 40 de metri, iar salvamontiştii îi sfătuiesc pe turişti să nu plece în drumeţii. Totodată şi vântul a început să se intensifice.

Turiştii care au ajuns recent la Cota 1400 din Sinaia au dat peste o vreme mohorâtă. Au admirat câteva minute peisajul, dar n-au rezistat în frig şi s-au refugiat în restaurante.

CE ANUNȚĂ METEOROLOGII

O masă de aer rece din nord-vestul continentul a adus frigul peste România. Zilele următoare vor fi ploioase, după două luni în care nu a căzut niciun strop. share mac, animatie val de aer rece Iar temperaturile nu vor mai atinge 20 de grade.

În Bucureşti vor fi mulţi nori, din când în când va ploua, iar temperatura va fi cuprinsă după amiază între 15 şi 18 grade Celsius, în măsura în care temperaturile firești pentru această perioadă ar trebui să fie de 18-19 grade. Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi abia la sfârşitul săptămânii viitoare.

Prognoza meteo 14 zile. De când se încălzește vremea în București și în țară... Vremea 9 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță vânt și ploi pe arii extinse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x