Antena Căutare

Ro-Alert. Intensificări ale vântului și răcire accentuată a vremii în toată România

Ro-Alert. Intensificări ale vântului și răcire accentuată a vremii în toată România. Informare meteorologică. Intensificări ale vântului și răcire accentuată a vremii, de duminică, 23 septembrie, ora 23 până miercuri, 26 septembrie ora 8.00, în toate zonele țării

Ro-Alert. Intensificări ale vântului și răcire accentuată a vremii în toată România Galerie
Vremea | zdp.ro

Sistemul RO-ALERT nu va funcționa doar ca să ne avertizeze în caz de inundații, atac aerian sau alte pericole, ci și dacă se anunță atenționări meteorologice de vreme severă. Toate zonele din România sunt afectate de averse de ploaie și vânt puternic. Atenționarea meteorologică este valabilă de duminică, 23 septembrie ora 23:00 până miercuri, 26 septembrie 2018 ora 08:00.

Zonele afectate de schimbările meteo:

- Banat

- Bucovina

- Crișana

- Dobrogea

- Maramureș

- Moldova

- Muntenia

- Oltenia

- Transilvania

Populația din aceste zone se poate aștepta la fenomene meteorologice ce presupun vânt foarte puternic, în rafale ce depășesc 55-65 km/h și ploi moderate cantitativ.

Local este posibil să plouă și în alte regiuni în afară de cele precizate. În zona montană, la altitudini de peste 1800m, e posibil să existe precipitații mixte.

Vremea va continua să se răcească în nord-vestul țării, iar începând de marți, 25 septembrie, se va răci în toată țara. Valorile termice vor scădea cu aproximativ 8-10 grade față de cele normale pentru această perioadă a anului. Până la sfârșitul săptămânii, vremea va continua să fie rece. Informațiile sunt oferite de RO-ALERT,aplicația DSU.

Sursă foto: zdp.ro, radioconstanta.ro

Curentul de AER ARCTIC a ajuns în România. Se anunță zile grele! Temperaturile vor scădea dramatic... Meteo 25 septembrie 2018. Cât de rău se strică vremea marți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x