Antena Căutare

România a intrat pe harta unor fenomene meteo neobișnuite. Ce se poate întâmpla în perioada următoare!

După trei zile de fenomene meteo extreme, un val de aer arctic se îndreaptă către România! Când va ajunge în ţara noastră, vom îngheţa la temperaturi cu minus, în zonele de munte. Iar în oraşe, vor fi cu 10 grade mai puţin decât în mod normal.

După trei zile de fenomene meteo extreme, un val de aer arctic se îndreaptă către România! Când va ajunge în ţara noastră, vom îngheţa la temperaturi cu minus, în zonele de munte. Iar în oraşe, vor fi cu 10 grade mai puţin decât în mod normal. Este doar începutul, atrag atenţia experţii, care dau vina pe încălzirea globală, în timp ce tot mai multe voci vorbesc despre un adevărat război meteorologic.

Natura s-a dezlănţuit pentru prima dată aici, în Călăraşi. O tornadă de gradul doi a lovit mai multe sate, a distrus zeci de gospodării şi chiar a răsturnat un autocar plin cu 40 de oameni. Totul, în mai puţin de 30 de minute. La câteva ore distanţă, am trecut printr-un nou fenomen extrem. De data aceasta, în Prahova. În Urlaţi a plouat torenţial cu gheaţă, iar un şuvoi de neoprit a acoperit străzile. Codurile portocalii de vânt puternic au lovit şi ele, iar în Constanţa şi pe Autostrada Soarelui grindina a semănat panică printre şoferi.

Acest şofer a fost surprins de ploaia rece pe autostradă, în apropiere de Constanţa. În mai puţin de două minute, picăturile de apă s-au transformat în gheaţă.

La Brad, în Hunedoara, ploaia torenţială a adus cu ea un alt nor uriaş, care a acoperit oraşul. Un spectacol la fel de surprinzător. Norul apare de obicei în zonele tropicale şi a generat nu de puţine ori tornade devastatoare.

Vremea în București 4 mai 2019. Vreme frumoasă, cu cer mai mult senin... Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 mai. Vremea se schimbă radical! Vom avea parte de zile ciudate din punct de vedere ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x