România, măturată de furtuni! Cum va fi vremea la toamnă

România, măturată de furtuni! Potrivit meteorologilor, urmează o perioadă de instabilitate termică accentuată, furtuni și cantități importante de apă. Iată cum va fi vremea până la toamnă!

vremea la toamna

România, măturată de furtuni! Potrivit meteorologilor, urmează o perioadă de instabilitate termică accentuată, furtuni și cantități importante de apă. Iată cum va fi vremea până la toamnă!

Meteorologul ANM Alina Șerban a făcut precizări despre cum va fi vremea în zilele următoare. Potrivit acesteia, duminică vom avea parte de ploi torențiale și descărcări electrice. ”Va fi un grad de instabilitate atmosferică în toată jumătatea vestică a țării și vor cădea cantități importante de apă, ce pot depăși chiar 30, 40 de litri pe metru pătrat, intesificări ale vântului. Valori termice pot în scădere zilele următoare, din cauza instabilității termice”, a declarat meteorologul pentru Antena 3.

Cât despre toamnă, iată ce aceasta se lasă așteptă. Mai multe amănunte despre cum va fi vremea la toamnă, aflați în video-ul de mai jos!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri