Antena Căutare

România, măturată de furtuni! Cum va fi vremea la toamnă

România, măturată de furtuni! Potrivit meteorologilor, urmează o perioadă de instabilitate termică accentuată, furtuni și cantități importante de apă. Iată cum va fi vremea până la toamnă!

România, măturată de furtuni! Cum va fi vremea la toamnă Galerie
vremea la toamna

România, măturată de furtuni! Potrivit meteorologilor, urmează o perioadă de instabilitate termică accentuată, furtuni și cantități importante de apă. Iată cum va fi vremea până la toamnă!

Meteorologul ANM Alina Șerban a făcut precizări despre cum va fi vremea în zilele următoare. Potrivit acesteia, duminică vom avea parte de ploi torențiale și descărcări electrice. ”Va fi un grad de instabilitate atmosferică în toată jumătatea vestică a țării și vor cădea cantități importante de apă, ce pot depăși chiar 30, 40 de litri pe metru pătrat, intesificări ale vântului. Valori termice pot în scădere zilele următoare, din cauza instabilității termice”, a declarat meteorologul pentru Antena 3.

Cât despre toamnă, iată ce aceasta se lasă așteptă. Mai multe amănunte despre cum va fi vremea la toamnă, aflați în video-ul de mai jos!

COD PORTOCALIU de vijelii și grindină! Cât mai durează vremea rea... Fenomene periculoase în România! Ce se întâmplă în următoarele ore cu vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x