Antena Căutare

Iarna revine la început de martie! ANM a emis cod galben de viscol în zone din nouă judeţe

Iarna se întoarce peste țara noastră, chiar la început de martie. Meteorologii au emis cod galben de viscol în zone din nouă judeţe, anunţând intensificări ale vântului cu viteze de 100 de kilometri pe oră, vânt care va spulbera zăpada.

Iarna se întoarce peste țara noastră, chiar la început de martie. Meteorologii au emis cod galben de viscol în zone din nouă judeţe, anunţând intensificări ale vântului cu viteze de 100 de kilometri pe oră, vânt care va spulbera zăpada.

Astfel, zonele de munte din judeţele Prahova, Argeş şi Dâmboviţa se află vineri, până la ora 12.00, sub cod galben de viscol, fiind prognozat vânt puternic, care va putea ajunge la 100 de kilometri pe oră, potrivit unei avertizări emise de ANM.

Vântul este asociat cu transport de zăpadă.

Totodată, zona joasă şi zona de munte din judeţul Suceava, judeţele Botoşani şi Iaşi, precum şi zonele de munte din Bacău, Vrancea şi Neamţ se află sub avertizare cod galben de viscol, vântul bătând, până la ora 10.00, cu 70 - 80 de kilometri pe oră, iar în zona înaltă, la peste 1.700 de metri, cu 100 de kilometri pe oră, spulberând zăpada

Meteo 1 Martie. Cod galben de vânt puternic și transport de zăpadă! Când scăpăm de ninsori... Prognoza meteo pe o lună, 4 martie - 1 aprilie 2019. Scăpăm definitiv de iarnă, temperaturi foarte mari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x