Se strică vremea! Iulie aduce frig și temperaturi de 15 grade, inclusiv săptămâna viitoare

 
+2 click pentru
galerie

Doar în calendar suntem în luna lui cuptor. În toată România se înregistrează temperaturi de octombrie, cu peste zece grade mai mici decât cele normale pentru această perioadă. În vârf de munte ninge, iar temperaturile ating noaptea pragul îngheţului.

Noaptea, temperaturile vor scădea spre 12 grade, în sudul ţării şi chiar până la 10 grade în Moldova. În zonele de munte au fost deja 2-3 grade noaptea trecută, a nins pe cresre, iar în cabane s-a făcut focul,ca în plină iarnă. Temperaturile rămân până la sfârşitul săptămânii cu 10 grade mai mici decât cele normale, inclusiv la malul mării.

Dimineaţă, la staţia meteorologică de la Vârful Omu au fost chiar zero grade, temperatură la pragul îngheţului. Până vineri, maximele vor fi cuprinse între 19 şi 29 de grade, în Lunca Dunării.

 

Weekendul vine cu ploi în mai multe zone din țară, inclusiv pe litoral

Din păcate, nici sfârşitul de săptămână nu ne aduce soare. Va ploua, inclusiv pe litoral. Iar ciclonul mediteranean, care a adus furtuni cu grindină în Italia şi cod roşu de vreme rea în multe zone turistice din Grecia, ar putea ajunge săptămâna viitoare şi în România. Return to index of stories...
 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI