Antena Căutare

Strat de zăpadă de patru centimetri în Maramureș! În ce zone se mențin temperaturile scăzute

Stratul de zăpadă depus în cursul nopţii de duminică spre luni, în Munţii Rodnei, depăşeşte 4 cm, iar temperatura exterioară atât în zona de munte, cât şi la câmpie este sub 0 grade.

Stratul de zăpadă depus în cursul nopţii de duminică spre luni, în Munţii Rodnei, depăşeşte patru cm, iar temperatura exterioară atât în zona de munte, cât şi la câmpie este sub 0 grade, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, pe Vârful Iezer din Munţii Rodnei, stratul de zăpadă depus depăşeşte 4 centimetri, iar în localitatea Ocna Şugatag, situată în vecinătatea Munţilor Gutâi, luni dimineaţa temperatura înregistrată a fost de minus 1 grad Celsius.

De asemenea, temperaturi scăzute au fost înregistrate în majoritatea localităţilor situate în zona de munte şi câmpie a judeţului Maramureş.

Totodată, traficul rutier a fost uşor îngreunat de fenomenul de ceaţă care în unele localităţi urbane şi rurale a scăzut vizibilitatea între 50 şi 200 de metri.

Vremea 7 octombrie 2019. Lapoviță, ninsori și frig de îngheață pietrele în România... Meteo 7-13 octombrie 2019. Vremea se încălzește simțitor în unele regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x