Căutare Live

Temperaturi scăzute și ploi. Prognoza meteo București 1-7 aprilie 2019 și în țară

Temperaturi scăzute și ploi. Prognoza meteo București 1-7 aprilie 2019 și în țară. Vremea se schimbă radical în toată țara, începând de marți! Cât scad temperaturile și ce anunță meteorologii.

prognoza meteo pe o saptamana bucuresti 1-7 aprilie 2019

Temperaturi scăzute și ploi. Prognoza meteo București 1-7 aprilie 2019 și în țară. Vremea se schimbă radical în toată țara, începând de marți! Cât scad temperaturile și ce anunță meteorologii.

Prognoza meteo 1-7 aprilie 2019

Meteorologii anunță o răcire a vremii îndeosebi în regiunile extracarpatice ale teritoriului, în condițiile în care un aer polar-oceanic va fi advectat dinspre nordul Europei către sud-estul acesteia pe partea posterioară a unui anticiclon situat în zona Poloniei și a Belarusului. Astfel că diminețile vor fi răcoroase, chiar reci pe văi și în depresiuni, iar îngheț se va produce pe arii extinse în Transilvania, Moldova, Muntenia și Dobrogea, în timp ce în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile se vor apropia chiar și de pragul gerului în cursul dimineților de miercuri și joi. Precipitațiile se vor semnala mai ales la munte luni și marți, cantitățile de apa estimate a se acumula urmând să fie neglijabile.

Prognoza meteo București 1-7 aprilie 2019 și în țară

Începând de marți vremea se va răci în toată țara, mai accentuat în sudul și în estul teritoriului. Ploi slabe locale se vor semnala la munte și izolat în Oltenia. Vântul va suflă moderat în sudul și estul țării și slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și 11-16 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea la București va fi rece, temperaturile maxime nu vor depăși 7°C, iar cele minime vor fi de -3°C. Vântul va sufla puternic în rafale, marți, cu o vitează de 25 km/h.

Miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în toată țara, însă temperaturile se vor situa ușor sub media climatologica a perioadei. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei, sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade în Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei) și 14-19 grade în Banat și Crișana.

La București, vremea de miercuri anunță temperaturi în creștere pe timpul zilei, dar în scădere pe timpul nopții. Și vântul se va înteți. Astfel, temperaturile de miercuri, la București, se vor încadra între 12°C și -4°C. Nu sunt anunțate precipitații, doar vânt puternic de 33 km/h - 35 km/h la rafală.

Joi vremea va fi în general frumoasă, cu un cer mai mult senin. Dimineață se va semnala din nou îngheț pe spații extinse în centrul, estul și sud-estul țării, iar în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî dimineață până spre pragul de -10 grade Celsius.

Vremea de joi la București va avea temperaturi în ușoară creștere față de ziua de miercuri. Pe timpul zilei, valorile termice mai cresc cu un grad, iar pe timpul nopții, minimele mai cresc cu două grade C, până la -1 grad C. Vântul va sufla însă cu aceeași intensitate, respectiv 33 km/h la rafală.

Vineri, vremea la București va avea temperaturi care se vor încadra între 15°C și 3°C și vânt putrenic. În wekend, temperaturile ating maxime de 17 grade C, dar revin ploile.

Progoza meteo pe o săptămâna la munte, 1-7 aprilie 2019

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
fată cu mască de protecție împotriva coronavirusului
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
Ce măsuri de relaxare s-ar putea impune de Crăciun și de Revelion. Circulația liberă, iar magazinele program mai lung
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

Și la munte vremea se strică, valorile termice maxime din această săptămână nu vor depăși 17 grade C, iar cele minime - 7 grade C, urmând a se înregsitra duminică, în ultima zi de weekend. De asemenea, la munte apar ploile, începând de sâmbătă. Ploile se vor menține și săptămâna viitoare.

Citește și:

Meteo București 30 zile. Cum va fi vremea în aprilie și de 1 Mai

Vremea 2 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi scăzute... Aer polar în România! Cod galben de vreme rea, temperaturi mici și îngheț...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri