Antena Căutare

Alertă! Un ciclon mediteranean va traversa România! Zonele afectate, în următoarele ore

Un ciclon mediteranean va traversa România, pe partea de Sud și Sud-Est. Temperaturile vor scădea considerabil și sunt anunțate precipitații și intensificări ale vântului în mai multe zone ale țării.

Un ciclon mediteranean va traversa România, pe partea de Sud și Sud-Est. Temperaturile vor scădea considerabil, de la ora 21.00, și sunt anunțate precipitații și intensificări ale vântului în mai multe zone ale țării.

Vestea bună este însă că acest episod nu durează mult. De miercuri încep să crească iar temperaturile, iar vineri, sâmbătă, duminică vom ajunge iar la 20 de grade celsius.

În intervalul 11 martie, ora 21.00 - 12 martie, ora 11.00 în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi precipitații, care vor depăși 10 l/mp și local 15…20 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță, dar temporar și pe arii relativ restrânse și sub formă de ninsoare.

În regiunile sudice și sud-estice, local vântul va avea intensificări, la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe litoral de până la 60…70 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Temporar vântul va avea viteze de 50…60 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m de peste 70 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Mai multe detalii sut disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Vremea 12 martie 2019. Vin ploile și scad temperaturile... Vremea în București 11-12 martie 2019. ANM, prognoza meteo specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x