Antena Căutare

Un nor de praf saharian ajunge în România! Zonele din țară în care va ploua în următoarele două zile: ”Temperaturile scad drastic!”

Meteorologii au vești proaste înainte de Paște, întrucât începând de astăzi un nor de praf saharian se va așterne peste România. Mai mult de atât, se pare că nu vor lipsi nici ploile. 

Meteorologii au vești proaste înainte de Paște, întrucât începând de astăzi un nor de praf saharian se va așterne peste România. Mai mult de atât, se pare că nu vor lipsi nici ploile.

Conform estimărilor făcute de meteorologi, începutul săptămânii va aduce ploi în vestul țării, mai exact în Banat, Crișana, dar și în Maramureș, unde sunt posibile și precipitații. De asemenea, aici, temperaturile vor fi scăzute.

De miercuri, în schimb, vremea se va încălzi semnificativ și se vor înregistra 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Paște

În săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 - valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie - 6 mai

ANM anunță că temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. Excepție vor face regiunile din sud-estul țării, unde valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile sudice și sud-estice.

Vremea 21 aprilie 2019. Meteo de Florii: Temperaturile cresc! Unde va ploua... Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Ploi și vreme rece de Paște. Meteo 22 aprilie-5 mai...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x