Antena Căutare

Un nou val de ninsori și ger lovește România începând cu 21 ianuarie 2024. Temperaturile scad până la -17 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile. Se anunță un nou val de ninsori și ger care lovește România începând de duminică, 21 ianuarie 2024. Temperaturile coboară până la -18 grade Celsius.

colaj de imagini cu ninsoare si oameni pe strada Galerie
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru următoarele zile. Se anunță un nou val de ninsori și ger care lovește România începând de duminică, 21 ianuarie 2024. Temperaturile coboară până la -18 grade Celsius. | Shutterstock.com

Temperaturile continuă să scadă după ce iarna și-a intrat în drepturi în România. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele zile, după ninsorile abundente și gerul care au pus stăpânire asupra țării noastre.

Descoperă în rândurile următoare cum va fi vremea începând de duminică, 21 ianuarie 2024, și unde va fi cel mai frig.

Un nou val de ninsori și ger lovește România începând cu 21 ianuarie 2024. Temperaturile scad până la -17 grade Celsius

În direct la Antena 3 CNN, meteorologul Radu Ilea a spus ce se va întâmpla cu vremea în următoarele zile.

Conform Administraţiei Naţională de Meteorologie (ANM), un nou val de ninsori și ger va lovi România începând de duminică, 21 ianuarie 2024.

Citește și: Prognoza meteo 22 - 28 ianuarie 2024. Cum va fi vremea începând de luni. Ce temperaturi se vor înregistra după ciclonul polar

”Am avut valori de temperatură minimă sub pragul gerului în partea de centru, de nord, de est, de sud a țării, cu cea mai mică valoare la Făgăraș, -18 grade Celsius în această dimineață (n.r. 21 ianuarie 2024). Tendința pentru următoarele zile nu este de încălzire, poate în jurul mediilor multi anuale pe parcursul zilei, însă nopțile și diminețile vor rămâne în continuare reci, iar în partea de sud, în centru, est și prin partea de nord a țării, local va continua să fie ger. În aceste condiții, valori de temperatură în continuare sub -10 grade în aceste regiuni.

Cu alte cuvinte, la noapte, valori de temperatură cuprinse între - 13 și - 3 grade, cu valori mai mici în depresiunile Carpaților Orientali, până spre - 16, - 17 grade. Asemenea și pentru următoarea noapte. În continuare, valori de temperatură sub ceea ce ar trebui să avem la această perioadă. Vreme în continuare rece, atât pe parcursul dimineților, cât și noaptea.

Ziua vreme normală din punct de vedere termic, cu maxime în general între 2 și 5 grade, cu valori mai mici în zonele în care nebulozitatea stratiformă și ceața va persista”, a spus meteorologul Radu Ilea de la Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo 22 - 28 ianuarie 2024. Cum va fi vremea începând de luni. Ce temperaturi se vor înregistra după ciclonul ... Prognoza meteo 22 ianuarie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x