Căutare Live

Un val de caniculă va cuprinde aproape toată ţara! Termometrele vor sări de 35 de grade Celsius

Un val de caniculă va cuprinde aproape toată ţara, în următoarele zile, anunţă meteorologii. Termometrele vor sări de 35 de grade Celsius la umbră în unele zone.

Un val de caniculă va cuprinde aproape toată ţara, în următoarele zile, anunţă meteorologii. Termometrele vor sări de 35 de grade Celsius la umbră în unele zone.

Acum, pe litoral zeci de mii de turişti se bucură de soare, dar şi de apă foarte caldă. Este cald la mare, sunt 27 de grade Celsius la această oră. Apa mării este şi ea caldă are 23-24 de grade Clesius, asa ca este foarte multa lume la plajă în această perioadă.

Oamenii au venit din toată ţara ca să se bucure de vremea frumoasă, dar şi de activităţile pe care le poţi face la malul mării: sporturile pe apă, de o plimbare cu banana sau salteaua.

Tot în această perioadă, turiștii au parte şi de momentele organizate de Ziua Marinei, un eveniment extrem de important, care va atrage zeci de mii de turişti pe litoral.

Şi vremea va ţine cu noi în acest intreval, vorbim de temepraturi ce vor ajunge chiar şi la 32 de grade Celsius.

ANM: val de caniculă în weekend. Temperaturi de 37 de grade la umbră... Alertă meteo! Furtuni în România! Este Cod galben! Zonele afectate, în următoarele ore...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri