Antena Căutare

Vremea se schimbă radical în următoarele zile! Un val neobișnuit de căldură aduce temperaturi anomale! Care sunt zonele vizate!

Sfârșitul săptămânii aduce un val de căldură neobișnuit pentru această perioadă, ce va pune stăpânire pe întreg continentul și va ajunge, evident și în Romînia. Astfel, se vor înregistra temperaturi anormal de mari în mai multe zone din Europa, scrie Severe-Weather.eu. 

Sfârșitul săptămânii aduce un val de căldură neobișnuit pentru această perioadă, ce va pune stăpânire pe întreg continentul și va ajunge, evident și în România. Astfel, se vor înregistra temperaturi anormal de mari în mai multe zone din Europa, scrie Severe-Weather.eu.

Astfel, la sfârșitul săptămânii, vremea se va încălzi brusc în toată Europa, iar temperaturile vor fi cu 7-10 grade Celsius mai mari decât normalul acestei perioade, ceea ce înseamnă că valorile din termometre vor urca până la 25-26 de grade în centrul continentului și, pe alocuri, joi și vineri vor urca până la 30 de grade.

Masele de aer cald se vor exitinde și înspre Oceanul Arctic, unde temperaturile vor fi mai mari cu 15-18 grade față de normal.

În România, în schimb, vremea se va va încălzi în vestul, sud-vestul și sudul țării, unde temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius.

Începând cu 12 octombrie, însă, în România, vremea se va răci drastic și se vor înregistra ploi.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Meteorologii au anunţat cât de tare se va răci şi cât va ploua în fiecare regiune... Vremea 11 octombrie. Condiții de ceață, dimineața, în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x