Antena Căutare

Un val de aer polar se îndreaptă spre România. ANM a actualizat prognoza meteo: Vremea se răcește de vineri noapte

România va fi lovită de un val de aer polar, venit dinspre Rusia, anunță meteorologii, care sunt în alertă. Vor fi diferenţe de temperaturi de până la 20 de grade de la o zi la alta, iar aerul geros care va cuprinde, până la finalul săptămânii, toată țara și aduce ninsori în mai multe zone. ANM a anunțat unde va ninge.

România va fi lovită de un val de aer polar, venit dinspre Rusia, anunță meteorologii, care sunt în alertă. Vor fi diferenţe de temperaturi de până la 20 de grade de la o zi la alta, iar aerul geros care va cuprinde, până la finalul săptămânii, toată țara și aduce ninsori în mai multe zone. ANM a anunțat unde va ninge.

Săptămâna a început cu vreme de primăvară, dar se termină cu viscol. Peste câteva zile, trecem de la aproape 20 de grade, la temperaturi cu minus. Se intorc ninsorile încă de vineri, iar în weekend, se instalează gerul.

Val de aer polar. După temperaturi de 20 de grade, de vineri lovește gerul

Şi totuşi, este o vreme neobişnuit de caldă, cu 10 grade peste cât era normal în această perioadă, spun meteorologii. Cel mai cald a fost în Băile Herculane, unde s-au înregistrat 18 grade.

Dar, de vineri, un val de aer polar, venit dinspre Rusia, aduceviscol şi ger. Vor fi diferenţe de 20 de grade de la o zi la alta, iar ziua vor fi temperaturi negative.

Alertă meteo cod galben de fenomene periculoase. Când vin ninsorile... E oficial, se întoarce iarna! ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Revin ninsorile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x