Antena Căutare

Valul de aer arctic ajunge în România. Zonele în care temperaturile scad și cu 25 de grade

Vremea se va răci drastic în următoarele zile, iar temperaturile vor scădea chiar și cu 25 de grade Celsius, potrivit directorului ANM Elena Mateescu. 

”De la mijlocul săptămânii viitoare, maximele nu mai depășesc, în bună parte din țară, 6 până la 13 grade Celsius. În zonele depresionare din estul Transilvaniei și nordul Moldovei va fi cel mai frig.

Acolo, temperaturile pot scădea până la zero grade, sau mai mult.

VREMEA. Luni, temperaturile se vor menține la nivelul celor de până acum, urmând ca de marți seară regimul de temperaturi să înregistreze scăderi semnificative.”, a declarat ea, în direct, la Antena 3.

Aerul rece va pătrunde marți seara în nordul României, iar de miercuri după amiază va cuprinde întregul teritoriu. Temperaturile vor scădea cu 25 de grade față de valorile actuale, iar în unele regiuni, în special în județele de podiș și de munte, dar și în zonele de câmpie de la poalelele Carpaților, maximele zilei vor da cu minus.

Luna noiembrie aduce ploi abundente și frig puternic. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni ... Weekend cu ger de - 8 grade Celsius. Până pe 25 noiembrie vom avea ninsori în toată țara. Prognoza meteo, reviziuită de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x