Antena Căutare

VARA 2018 se va încheia FĂRĂ CANICULĂ! Directorul ANM, despre luna august: „Va fi vreme caldă, dar cu ploi"

Vremea capricioasă nu se lasă dusă nici în ultima lună de vară calendaristică, asta după ce iulie a adus fenomene extreme peste țara noastră. „De la începutul anului sunt aproape 3.000 de mesaje de vreme severă imediată”, a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Antena 3.

Vremea capricioasă nu se lasă dusă nici în ultima lună de vară calendaristică, asta după ce iulie a adus fenomene extreme peste țara noastră. „De la începutul anului sunt aproape 3.000 de mesaje de vreme severă imediată”, a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Antena 3.

„Numai în luna iunie 1.296 de mesaje, iar în iulie, până în prezent, sunt 691. În 2011, ANM emitea doar 1.796 de mesaje de vreme severă imediată. S-au schimbat lucrurile foarte mult. Din 2000 și până în prezent s-au înregistrat cei mai călduroși ani”, a explicat specialistul.

Potrivit directorului ANM, în vremea în luna august va fi caldă, însă în continuare ploioasă, iar valorile termice nu vor depăși pragul de disconfort.

„Luna august va fi cu vreme caldă, dar și cu perioade de instabilitate(...). Luna august e în general stabilă în privința precipitațiilor, dar nu excludem să avem ploi de vară”, a precizat Elena Mateescu.

ANM, anunț de ultimă oră! Vremea în următoarele zile se înrăutățește: POTOP în jumătate din țară... Nu scăpăm de VREMEA REA! O nouă alertă METEO a fost emisă: Ploile lovesc din nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x