Căutare Live

VARA 2018 se va încheia FĂRĂ CANICULĂ! Directorul ANM, despre luna august: „Va fi vreme caldă, dar cu ploi"

Vremea capricioasă nu se lasă dusă nici în ultima lună de vară calendaristică, asta după ce iulie a adus fenomene extreme peste țara noastră. „De la începutul anului sunt aproape 3.000 de mesaje de vreme severă imediată”, a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Antena 3.

Vremea capricioasă nu se lasă dusă nici în ultima lună de vară calendaristică, asta după ce iulie a adus fenomene extreme peste țara noastră. „De la începutul anului sunt aproape 3.000 de mesaje de vreme severă imediată”, a spus directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, la Antena 3.

„Numai în luna iunie 1.296 de mesaje, iar în iulie, până în prezent, sunt 691. În 2011, ANM emitea doar 1.796 de mesaje de vreme severă imediată. S-au schimbat lucrurile foarte mult. Din 2000 și până în prezent s-au înregistrat cei mai călduroși ani”, a explicat specialistul.

Potrivit directorului ANM, în vremea în luna august va fi caldă, însă în continuare ploioasă, iar valorile termice nu vor depăși pragul de disconfort.

„Luna august va fi cu vreme caldă, dar și cu perioade de instabilitate(...). Luna august e în general stabilă în privința precipitațiilor, dar nu excludem să avem ploi de vară”, a precizat Elena Mateescu.

ANM, anunț de ultimă oră! Vremea în următoarele zile se înrăutățește: POTOP în jumătate din țară... Nu scăpăm de VREMEA REA! O nouă alertă METEO a fost emisă: Ploile lovesc din nou!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri