Antena Căutare

Vești bune din partea meteorologilor! Temperaturi de primăvară înainte de Crăciun, în majoritatea regiunilor

Mijlocul lui decembrie ne aduce temperaturi de primăvară! Ne vom bucura de o vreme extraordinară cu temperaturi chiar de 14 și de 15 grade Celsius.

Intrăm într-un proces de încălzire care se va simți în toate regiunile, dovadă că și la această oră avem parte de temperturi extrem de ridicate pentru normalul perioadei, respectiv în partea de sud-est a teritoriului, dar și în sudul Transilvaniei vremea va fi extrem de însorită.

În zilele următoare, astfel de temperaturi se vor regăsi în cea mai mare parte a țării. Vremea va fi frumoasă, precipitațiile vor lipsi și nici vântul nu va crea probleme. Ceață se va semnala în special în zonele joae de relief, mai ales dimineața și noaptea.

Temperaturiole vor crește până la mijlocul acestei săptămâni. Acestea vor urca până la valori de 15, 16 și chiar 17 grade Celsius, mai ales în zonele deluroase. Și nopțile vor fi mai calde decât în mod normal pentru această perioadă.

Meteo 13 decembrie 2019. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de precipitații... Meteo 14 - 15 decembrie 2019. Ce vreme ne așteaptă în acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x