Antena Căutare

Vine frigul! Un val de aer polar lovește România. Vremea se răceşte puternic în perioada următoare

Val de ger polar peste Europa. Vremea se răceşte în următoarele săptămâni, în România

Un val de aer arctic va cuprinde Europa, la începutul săptămânii viitoare. Temperaturile ridicate de până acum vor scădea brusc, inclusiv în România.

Aproape tot continentul european va fi afectat de două valuri de frig, în următoarea perioadă. Masa de aer rece va ajunge inclusiv în zona Mediteraneană, dar și în nordul Africii, informează severe-weather.eu, citat de digi24.ro.

Răcirea vremii va începe de vineri, întâi în nordul și vestul Europei. Masa de aer polar se va răspândi apoi dinspre Oceanul Atlantic spre centrul și nord-estul Europei, afectând în speicla Peninsula Scandinavă, Marea Britanie și Irlanda, dar și țările din centrul continentului, urmând ca apoi să ajungă și în partea de est.

Gerul va ajunge și în Balcani, dar și în zona munților Carpați, iar temperaturile vor scădea inclusiv în România, întâi în partea de nord a țării, apoi pe tot teritoriul.

Vremea 21 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate... Vremea 22 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi, scad temperaturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x