Antena Căutare

Iarnă grea în România: Viscolul și ninsorile au făcut prăpăd. Mașini răsturnate în nămeți și ambulanțe scoase cu utilajele din troiene

Iarna nu ne-a uitat! Între Crăciun şi Revelion a nins cât în tot sezonul până acum. Nămeţii au adus probleme pe multe drumuri din ţară, mai ales în Moldova. Viscolul puternic a dat peste cap traficul în Botoşani, unde inclusiv utilajele de dezăpezire au rămas blocate în troiene. Două drumuri din judeţ sunt închise şi la această oră.

Iarnă grea în România: Viscolul și ninsorile au făcut prăpăd. Mașini răsturnate în nămeți și ambulanțe scoase cu utilajele din troiene Galerie
A nins abundent în mai multe zona din țară | botosaneanul.ro

Probleme au fost şi pe şoselele din Iaşi şi Suceava. O gravidă a ajuns în ultimul moment la spital, iar două microbuze pline cu pasageri s-au răsturnat în şanţurile înzăpezite.

În această dimineaţă se întruneşte comandamentul de iarnă la Ministerul Transporturilor.

Pompieri, poliţişti şi drumari s-au chinuit mai bine de o oră să scoată din nămeţi un autoturism de teren înţepenit pe un drum judeţean din Botoşani. Un utilaj de dezăprezire a fost solicitat pentru a tracta şi autospeciala poliţiei blocată în troiene.

De altfel, judeţul Botoşani a fost cel mai grav afectat de vremea severă, seara trecută. Viscolul a paralizat circulaţia rutieră pe zeci de drumuri. Pe un drum judeţean, patru maşini au rămas înzăpezite, iar nouă persoane blocate au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi evacuate.

A nins abundent toată noaptea şi în judeţul Suceava. Şi aici, multe maşini au fost scoase din nămeţi de pompieri şi de drumari. Vremea extremă a creat dificultăţi şi medicilor care nu au mai putut ajunge la solicitări. O gravidă aflată în travaliu din judeţul Iaşi a fost preluată în ultima clipă de ambulanţă după intervenţia unui utilaj de dezăpezire pe drumul către casa tinerei de 21 de ani.

Anunț neașteptat al meteorologilor pentru 2020. Ce fel de iarnă vom avea în noul an: "Vin perioade de ger"... Șefa ANM, despre cum va fi vremea de Revelion. Prognoza meteo anunță ninsori în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x