Antena Căutare

VREME CIUDATĂ în următoarele zile. Clar nu este ce ar trebui să fie în iunie. Totul despre fenomenul care a cuprins țara noastră

Vremea va fi capricioasă în acest sfârșit de săptămână, iar valul de aer rece s-a instalat deja în toată țara. Vremea rea va fi prezentă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile pot fi și cu 15 grade mai mici decât normalul pentru această perioadă, în zona de nord-est a țării.

Vremea va fi capricioasă în acest sfârșit de săptămână, iar valul de aer rece s-a instalat deja în toată țara. Vremea rea va fi prezentă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile pot fi și cu 15 grade mai mici decât normalul pentru această perioadă.

Temperaturile nu vor depăși zece grade dimineața, iar ploile vor fi însemnate cantitativ, acumulânduse cantități mari de apă.

”Va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40...50 l/mp şi pe arii restrânse 60…70 l/mp. Va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă (30 iunie), temporar însemnat cantitativ, îndeosebi în regiunile extracarpatice şi la munte”, informează ANM.

Meteorologii susțin că astfel de fenomene sunt ciudate pentru perioada calendaristică în care ne aflăm, valorile termice înregistrate îndeosebi noaptea fiind mult prea mici pentru luna iunie.

Abia de duminică, valul de aer rece va părăsi țara noastră și va începe să se încălzească.

Căldura lui cuptor se lasă aşteptată. Se răceşte şi sunt aşteptate ploi torenţiale, inundaţii și vijelii. Când vine căld... Cod PORTOCALIU de vreme rea. Peste 3.200 de salvatori gata să intervină în caz de nevoie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x