Antena Căutare

Vreme: Cod galben de ceață densă, chiciură și polei în 27 de județe din România. Capitala este afectată

În dimineața de 14 ianuarie vreme este extrem de rece în apropae toată țara și se recomană prudență dacă se merge la drum cu mașina deoarece ceața extrem de densă reduce vizibilitatea, iar poleiul și chiciura afectează carosabilul.

Cod galben de ceață densă, chiciură și polei în 27 de județe din România.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Olt şi Dolj se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste zone, izolat, vor fi condiţii pentru depuneri de polei şi chiciură, potrivit Agerpres.


De asemenea, până la ora 9:00, ceaţa şi vizibilitatea redusă vor persista şi în Municipiul Bucureşti, îndeosebi în zona pre-orăşenească.


Până la ora 8:00, se vor semnala fenomene similare, respectiv ceaţă, vizibilitate redusă şi izolat chiciură şi polei, în localităţi din judeţele Galaţi, Vrancea, zona continentală a judeţelor Constanţa şi Tulcea, Alba, Covasna, Braşov, Mureş, Cluj, Harghita, Sibiu, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş şi Hunedoara. Fenomenele meteo se vor produce în general în zonele joase ale judeţelor menţionate.


Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Meteo 13 - 26 ianuarie 2020. Temperaturi de primăvară și vreme deosebit de frumoasă... Se strică vremea. Cod galben de ceață și polei, în 16 județe din țară, în următoarele ore ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x