METEO. Cum va fi vremea până pe trei august. Temperaturile împart România în două

Vremea nu va fi deloc prietenoasă în toată țara. România va avea sezon de vara și de toamnă. Furtunile periculoase, ploile puternice şi temperaturile scăzute vor face ravagii până pe 3 august în nordul şi centrul ţării, în timp ce în sud-est canicula va face prăpăd. Urmărește prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

METEO. Cum va fi vremea până pe trei august. Temperaturile împart România în două

În această joi, potrivit ANM, în ţară, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă, astfel că cele maxime se vor încadra în general între 24 şi 33 de grade. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor mai fi condiţii pentru averse slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în Dobrogea.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţă. În Capitală, vremea va fi în încălzire uşoară faţă de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15 și 16 grade.

Conform ANM, vineri, valorile termice vor continua să crească, astfel că în cea mai mare parte a teritoriului vremea va fi călduroasă, izolat caniculară după-amiaza în Lunca Dunării, cu maxime termice ce se vor încadra între 28 şi 35 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zonele de munte, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor situa între 10 şi 22 de grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţă. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 33 și 34 de grade, iar cea minimă de 15 și 18 grade.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Săptămâna 06.07.2020 – 13.07.2020

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice şi nordice, dar şi uşor mai ridicate în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în zona Carpaţilor Orientali, iar în regiunile vestice, sud-vestice, nord-estice şi sudestice va fi deficitar. În restul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

Cu excepţia regiunilor sud-estice, valorile temperaturii medii ale aerului vor fi mai coboâte decât cele normale pentru această săptămână, abatere termică negativă ce va fi mai accentuată în regiunile nordice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi local excedentare în regiunile centrale, iar în cele vestice, nord-vestice, estice şi sud-estice vor fi deficitare. În restul ţării regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice şi centrale, dar şi uşor mai ridicate în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestui interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile din sud-estul ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, potrivit adevărul.ro.

Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acestui interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, în cea mai mare parte a ţării.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri