Antena Căutare

Vremea 1 octombrie. Prognoza meteo anunță ploi abundente. Când se încălzește

Vremea de luni din 1 octombrie se anunță ploiasă și friguroasă.  Din fericire, prognoza meteo anunță că vremea se va schimba, iar temperaturile vor crește din nou.

Vremea 1 octombrie. Prognoza meteo anunță ploi abundente. Când se încălzește
vremea 1 octombrie 2018

Vremea de luni din 1 octombrie se anunță ploiasă și friguroasă. Din fericire, prognoza meteo anunță că vremea se va schimba, iar temperaturile vor crește din nou.

Vremea săptămâna 1 - 7 octombrie

Vremea în luna octombrie 2018

Potrivit vremea.ro, Primele zile ale lunii octombrie vor aduce o vreme schimbătoare pe teritoriul țării noastre, în prima parte a intervalului cerul urmând să fie mai mult noros în jumătatea estică, aici fiind așteptate ploi temporare. Cu toate că nebulozitatea va fi relativ ridicată la nivel național, temperaturile nu vor scădea foarte mult și se vor încadra în general în normele climatologice ale perioadei. A două parte a intervalului va fi dominată de un regim anticiclonic, ceea ce va rezultă într-o vreme caldă pentru prima decadă a lunii octombrie, de asemenea și cerul urmând să se degajeze de nori în cea mai mare parte a teritoriului.

Luni vremea va fi închisă în regiunile extracarpatice ale teritoriului, unde local va plouă. Izolat în sud-est se vor acumula până la 15-20 de mm, dar în rest cantitățile de apa ce se vor strânge vor fi nesemnificative. Vântul va suflă moderat în sud-vest, nord-est și sud-est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș, 19-24 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Banatului), 15-20 de grade în Oltenia și 17-22 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea în București marți 1 octombrie

Potrivit vremea ido, Vremea în București se anunță ploiasă și friguroasă. Temperaturile se vor încadra între 18°C și 11°C. Cantitatea de precipitații va atinge 7 l/m², iar vântul va sufla moderat. Ploile vor continua și pe timpul nopții, când se vor înregistra 5 l/m². Temperaturile vor crește din nou marți, 2 octombrie.

Prognoza meteo 1 septembrie la munte și la mare

Vremea este ploiasă și rece la mare, unde se vor înregista cantități de apă însemnate. La munte, vremea se mai încălzește cu trei grade față de ziua precedentă și vom avea minime de 18 grade Celsius și minime de 7 grade Celsius. Vremea se va îndrepta considerabil de marți, 2 octombrie 2018.

Luna octombrie vine cu schimbări dramatice ale vremii! Anunțul făcut de meteorologi! Zonele în care temperaturile scad d... Prognoza meteo pe 7 zile. Vremea se încălzește de marți. Câte grade sunt până duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x