Antena Căutare

Vremea 10 iulie. Meteorologii anunță cod portocaliu de vreme rea și ploi abundente

Maine, 10 iulie, meteorologii anunta ca vremea rea continua. Instabilitate atmosferica accentuata se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.

Mâine, 10 iulie, meteorologii anunță că vremea rea contunuă. Instabilitate atmosferică accentuată se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Conform vremea.ro codul portocaliu va afecta Oltenia, vestul și nordul Munteniei, sudul și vestul Transilvaniei, precum și în jumătatea de sud a Banatului și în sud-vestul Moldovei vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40-50 l/mp și pe arii restrânse 70-80 l/mp.

Nici restul țării nu scapă de avertizarea meteorologilor, codul galben acoperă restul regiunilor. Aceștia anunță averse cu caracter torențial, intensificări ale vântului și căderi de grindină pe suprafețe restrânse. Cantitățile de apă anunțate vor fi de peste 25 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Vremea din 10 iulie la București

În București se anunță ploi însoțite de descărcări elecrice și vijelii. În Capitală termperaturile vor ajunge până la 25°C, iar temperature minima va fi de 18°C. Vântul va fi variabil, atingând în cea mai mare parte 13km/h, iar cantitățile de precipitații vot atinge 6 l/m² pe timpul zilei și 15 l/m² pe timpul nopții.

Vremea EXTREMĂ de dezlănțuie peste România. Anunț de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor!... ANM a actualizat prognoza meteo: Se încălzește doar pentru câteva zile. Din 15 iulie, ploi aproape zilnic, în majoritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x