Antena Căutare

Vremea 11 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori la București și viscol la munte

Vremea din 11 decembrie se anunță deosebit de rece. Prognoza meteo indică ninsori și temperaturi scăzute mai ales pe timpul nopții. 

Vremea 11 decembrie. Prognoza meteo anunță ninsori la București și viscol la munte
vremea 11 decembrie

Vremea din 11 decembrie se anunță deosebit de rece. Prognoza meteo indică ninsori și temperaturi scăzute mai ales pe timpul nopții.

Potrivit vremea.ro, marți se vor semnala precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării, însă nu se așteaptă depunerea unui strat consistent de zăpada, doar local la munte și izolat în nordul Munteniei urmând să existe condiții pentru depuneri de zăpada de până la 10 centimetri.

Vântul va suflă moderat spre tare în sudul Olteniei, în Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 0-5 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea în București 11 decembrie

Vremea la București va fi deosebit de rece. Pe timpul zilei va predomina fenimenul de ploaie înghețată, iar pe timpul nopții vor cădea ninsori. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -2°C. Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre SV pe timpul zilei, iar pe timpul nopții cu 4 km/h dinspre V. Cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de <1 L/m² - 2 L/m².

Prognoza meteo la munte 11

La munte, cerul va fi acoperit de nori, iar ninsorile vor predomina atât pe timpul zilei cât ți pe timpul nopții. Valorile termice se vor încadra între 0°C și -9°C. Vântul va sufla cu putere, îndeosebi pe parcursul nopții, în rafale de 26 km/h, viscolind zăpada acumulată. Temperaturile vor continua să scadă în zilele următoare.

Meteorologii au actualziat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vezi aici cum va fi vremea în fiecare regiune îm parte, până pe data de 23 decembrie 2018.

Meteo 11 decembrie. Vremea în România se schimbă radical! Ce ne așteaptă marți... ANM a actualizat prognoza: Vremea rea cuprinde toată ţara, iar ninsorile revin în forță de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x