Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Vremea 11 martie. Meteo - rafale puternice de vânt în București, ninsori și viscol în țară

Vremea din 11 martie anunță vânt puternic și ploi în București, ninsori și viscol la munte.  Prognoza meteo anunță că vremea rea își intră în drepturi încet, dar sigur.

Vremea 11 martie 2019

Vremea din 11 martie anunță vânt puternic și ploi în București, ninsori și viscol la munte. Prognoza meteo anunță că vremea rea își intră în drepturi încet, dar sigur.

Meteorologii ANM au emis o atenționare meteorologică de vreme rea, valabilă duminică și luni, 11 martie. Luni sunt anunțate intensificări ale vântului la munte, ninsori viscolite la peste 1800 m. Meteorologii anunță rafale puternice de vânt și în București, iar pe timpul nopții sunt anunțate ploi.

Vremea 11 martie în România

La munte vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80...90 km/h, iar în zona înaltă, mai ales a Carpaților Orientali și Meridionali, se vor depăși 100...120 km/h. La altitudini de peste 1800 m, temporar, în cursul nopții de duminică spre luni (10 / 11 martie), va ninge viscolit. Intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în celelalte regiuni, cu viteze în general de 50...60 km/h, iar în Moldova și Transilvania, rafalele vor atinge 60...70 km/h.

Vremea în București, 11 martie 2019

În București, cerul se va menține parțial noros, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 18°C și 2°C. Vântul va sufla cu putere în rafale de 42 km/h. Pe timpul nopții, în Capitală sunt anunțate precipitații. Marți, pe timpul zilei, meteorologii anunță lapoviță și ninsori.

Prognoza meteo 11 martie la munte

Temperaturile se vor încadra între 10°C și -1°C. Vântul va sufla cu putere, în rafale de 39 km/h pe timpul zilei și 35 km/h pe timpul nopții. Noaptea sunt anunțate ninsori la munte, iar la altitudinile înalte, viscol.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro