Antena Căutare

Vremea 11-17 noiembrie 2019. Când vine frigul și ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Mai exact, în săptămâna 11-17 noiembrie, valorile termice vor depăși normalul acestei luni cu 8-12 grade. Află cum va fi vremea în fiecare regiune, potrivit ANM.

Vremea 11-17 noiembrie 2019. Când vine frigul și ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă
Vremea se răcește ușor în următoarele zile | http://hepta.ro/

ANM, prognoza meteo pentru săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Vremea pe regiuni anunță temperaturi maxime peste normalul acestei perioade. Află câd și unde se răcește.

Vremea în Banat 11-17 noiembrie

Vremea va frumoasă în cea mai mare parte a intervalului. Meximele termice diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 18 grade. O ușoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă vremea va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit. Probabilitatea pentru ploi (temporar mai însemnate cantitativ) va ridicată pe tot parcursul săptămânii.

Vremea Crișana 11-17 noiembrie 2019

Temperaturile vpr fi situate în jurul celor normale pentru această perioadă a anului. Astfel, maximele termice diurne se vor încadra între 14 și 18 grade. O ușoară răcire a vremii este estimată după data de 13 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată.

Meteo Transilvania 11-17 noiembrie

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură, deși cu unele variații de la o zi la alta, se vor situa peste normele lunii noiembrie. Maximele termice diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 19 grade. Și aici se estimează o scădere ușoară a temperaturile după data de 13 noiembrie.

Prognoza meteo pentru Maramureș 11-17 noiembrie

Tmperaturile maxime depășesc normalul acestei perioade. Potrivit ANM, maximele diurne se vor încadra în medie între 14 și 18 grade. O ușoară răcire a vremii este estimată după data de 14 noiembrie, dar temperaturile se vor menține cel mai probabil peste mediile înregistrate la jumătatea lunii noiembrie. Șansele de precipitații sunt ridicate.

Vremea 11-17 noiembrie în Moldova

Unele dintre cele mai ridicate valori termice se vor înregistra în Moldova. Aici temperaturile maxime se vor încadra, în medie, între 16 și 20 de grade. O răcire a vremii este estimată a se produce după data de 14 noiembrie, însă, aceasta nu va fi semnificativă. Aici șansele de precipitații vor fi scăzute.

Vremea în Dobrogea 11-17 noiembrie 2019

Dobrogea se laudă cu valori termice maxime cuprinse între 16 și 22 de grade. Noaptea temperaturile scad până la 9-15 grade. După data de 14 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă aceasta nu va fi semnificativă. Spre finalul săptămânii sunt așteptate ploi slabe.

Meteo Muntenia 11-17 noiembrie

Aici valorile termice vor fi cu 8-12 grade peste normalul acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime diurne vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, iar minimele între 6 și 12 grade. O răcire este estimată a se produce după data de 14 noiembrie, însă nu va fi una semnificativă.

Prognoza meteo pentru Oltenia în intervalul 11-17 noiembrie

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură, deși cu unele variații de la o zi la alta, se vor situa peste normalul acestei perioade, mai exact cu 8-12 grade. Astfel, maximele diurne se vor încadra între 16 și 21 de grade. O răcire ușoară a vremii este estimată a se produce după data de 14 noiembrie. Pe tot parcusul săptămânii sunt așteptate precipitații de scurtă durată.

Vremea la munte în săptămâna 11-17 noiembrie 2019

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în prima jumătate a lunii noiembrie. Vor fi pozitive atât ziua, cât și noaptea, exceptând crestele cele mai înalte, unde vor fi posibile minime sub pragul de îngheț. Astfel, ziua vor fi valori termice, în medie, între 5 și 13 grade, iar noaptea între 1 și 7 grade. După data de 14 noiembrie, este estimată o scădere a temperaturilor, însă aceasta nu va fi una semnificativă.

Sursa: http://www.meteoromania.ro/

Citește și:

Anomalie meteo în România! Vineri, temperaturile vor atinge un prag îngrijorător. Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Indiscutabil, avem de-a face cu...”

Anomalie meteo în România! Vineri, temperaturile vor atinge un prag îngrijorător. Specialiștii trag un semnal de alarmă:... Vremea pe regiuni. Prognoza meteo ANM 11-24 noiembrie 2019. Unde va fi foarte cald...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x