Antena Căutare

Vremea 13 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi extreme! Ger cumplit

 Vremea din 13 decembrie va fi deosebit de rece. Prognoza meteo indică temperaturi minime de -10 grade Celsius. 

Vremea 13 decembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi extreme! Ger cumplit
ger

Vremea din 13 decembrie va fi deosebit de rece. Prognoza meteo indică temperaturi minime de -10 grade Celsius.

Potrivit vremea.ro, joi va mai ninge slab local în jumătatea nordică a teritoriului, în timp ce în cea sudică cerul va deveni variabil. Vântul va suflă moderat în est și în sud-est și în general slab în restul țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 3-8 grade în Oltenia, 1-6 grade în Muntenia și Dobrogea și 0-5 grade în Moldova.

Vremea în București, 13 decembrie

Vremea va fi mohorâtă și rece, cu cer acoperit de nori. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -7°C. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre SV pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre V, pe timpul nopții. Va fi foarte frig, în special noaptea, însă ninsorile se opresc. Nu sunt așteptate precipitații.

Prognoza meteo la munte 13 decembrie

La munte va fi foarte frig joi. Temperaturile minime coboară până la-10°C, iar maximele din timpul zilei nu vor depăși -1°C. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre V - ziua, și cu 2 km/h dinspre V - noaptea. Aerul va fi cețos pe perioada nopții și la primele ore ale dimineții de 14 decembrie. De vineri, ninsorile își fac din nou apariția.

Vremea în București 13 decembrie. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute în Capitală... Meteo 13 decembrie. Cum va fi vremea joi în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x